Новини

Как да си направя онлайн портфейл в Coinbase

портфейл в coinbase

Дата на публикуване: 05.07.2014

За бога хора – не си правете портфейл в  Coinbase. Статията е писана в далечната 2014-та година, когато Coinbase изглеждаха от страната на добрите. За съжаление американското правителство ги държи много изкъсо и ползването им може да ви донесе само неприятности. Ако се вслушате в съвета ни, последвайте информацията на следния линк:

Jaxx портфейл – предимства и ръководство за инсталация

При това не гарантираме, че информацията по-долу има нещо общо с истината вече :)

Портфейл в Coinbase

За да си направите биткойн портфейл в Coinbase, отворете този линк и изберете Sign Up от менюто вдясно.

coinbase homepage

 

Въведете имейла, с който искате да се регистрирате, и си изберете парола. Препоръчваме ви да изберете парола от поне 10 символа, като най-добре включете малки и главни букви, както и цифри.

coinbase sign up

Прегледайте условията и в полето Sign your name напишете името и фамилията си.

съгласни ли сте

Ще видите следното съобщение, уведомяващо ви, че са ви изпратили имейл с линк за потвърждаване на акаунта ви.

линк за потвърждаване

Отворете въпросния имейл и кликнете върху линка. Това ще ви препрати към акаунта ви в Coinbase, който сега може да заредите с малко биткойни.

успешна регистрация

 

Транзакции с портфейл в Coinbase

Натиснете бутона Receive money.Ако искате да получите биткойни от друг потребител на Coinbase, въведете имейла му в полето From, съответната сума в полето Amount и евентуално включете пояснение в полето Notes. След като натиснете Request Money, остава да изчакате платеца да види имейла и да извърши плащането.

запитване за биткойни от имейл

Другият вариант е да изберете Bitcoin Address горе вдясно, след това да копирате адреса под QR кода и да го изпратите на някой, който иска да ви прати биткойни. Ако сте си купили биткойни на някоя борса, може да ги изпратите на този адрес, за да имате пълен контрол над тях.

сканирайте QR кода

След като сте заредили портфейла си, рано или късно ще искате да изпратите биткойни на някого или просто да ги преместите от този портфейл.  Изберете Send money и в полето To въведете имейл или директно адреса, на който искате да пратите биткойни. В полето Amount въведете съответната сума, а в полето Message може евентуално да добавите пояснение.

изпрати биткойни с портфейл в coinbase

Надяваме се упътването да ви е помогнало и да сме ви спестили малко главоболия. В следващата статия ще ви покажем как да си инсталирате мобилното приложение на Coinbase. Ако имате въпроси или искате да споделите мнение, моля посетете форума ни.

Related posts

Jersey – втората crypto-fiat борса на Binance.

Martin Tinchev

Активността в Дарк-Нет се е удвоила през 2018

Boris Mirchev

Bitcoin in Bulgaria

stamen
UA-137508696-1